13/05/12

Purmeiro Cunceilho de cerbejeiros artesanales


Apuis de uas Sartis, queda un capaç de arrebentar ua peinha!




1 comentário:

Ana disse...

L nome que fui dado a essa cerbeija ye angraçado; l rótulo tamien. Só falta agora screbir l nome de l’aldé corretamiente. Fuonte Aldé !

Talbeç you la probe tamien un die (por curjidade) mas custa-me acraditar que me saba bien. Ye que nien toda la giente gusta de beber cerbeija. You sou ua. Mas ye possible que sirba cumo muitas outras para ciertas purparaçones culinairas. Un guisado de liebre por eisemplo (caçada quando iba a passar na strada antre Sendin i Fuonte Aldé cumo acuntece por bezes, berdade outéntica!) ou simpresmente de coneilho mas feito cun molho de cerbeija percisamente i outros angredientes cumo tal alho fresco de las huortas cumo aquel que se puode apanhar yá nesta altura de l anho...

Para saborear... anque tamien cun moderaçon!